ESTIMULACIÓ COGNITIVA

Un programa d'estimulació cognitiva que inclou taller de reminiscències, exercicis per treballar les diferents àrees cognitives superiors (atenció, percepció, càlcul, llenguatge, funcions executives, entre d'altres), exercicis orientats a les AIVD (organització de tasques, planificació de compres, ús de diners,...) i a les ABVD (higiene, cura personal, vestir,...), estimulació amb la música de les seves vides, taller de conversa i actualitat, orientació a la realitat i jocs. 

PROGRAMA "RECORDANT I FENT XARXA": per poder treballar d'una manera òptima, els GRUPS són reduïts (màxim 5 persones) i estructurats en dos nivells, segons la capacitat cognitiva de cada persona. Es fa necessària així, una primera avaluació per poder conèixer l'estat cognitiu dels participants i poder incloure'ls en el grup adequat, amb uns objectius específics per cada grup. 

També ofereixo la possibilitat de fer les sessions d'estimulació de manera INDIVIDUAL. Per a persones en fases més avançades de la malaltia ja que permet una atenció més acurada i una millor supervisió. Sessions individuals que es poden fer al centre o a domicili (a Roses i rodalies).

O per persones que simplement prefereixin fer les sessions de manera particular.

PER MANTENIR EL FUNCIONAMENT COGNITIU, POTENCIAR L'AUTONOMIA I MILLORAR LA QUALITAT DE VIDA!

SEMPRE ATENENT LES NECESSITATS PSICOLÒGIQUES I EMOCIONALS DE LA PERSONA!

ASSESSORAMENTS

Tens una persona propera que ha iniciat un deteriorament cognitiu o una demència? És molt probable que et sorgeixin dubtes sobre com gestionar algunes situacions quotidianes, com gestionar conductes, com reconduir moments difícils, etc.

És molt important que t'informis i coneguis com evoluciona la malaltia. Et sentiràs més preparat i preparada per la cura. I gràcies a aquesta informació, et veuràs amb més confiança i amb més eines.

Dono resposta a les preguntes que et vagin apareguent en aquest camí.

PRIMERA AVALUACIÓ

Quan no saps si algun familiar o amistat pot estar iniciant un deteriorament cognitiu i et preocupa per alguna cosa que has notat, mirem-ho!! Surt de dubtes!

Així et quedaràs més tranquil·la o tranquil!!

Amb una breu avaluació, es veurà si hi ha algun canvi que pugui afectar la seva funcionalitat o si es tracta d'un envelliment normal.

AVALUACIONS COGNITIVES COMPLETES

Amb l'administració d'una sèrie de tests de cribatge que aporten informació de totes les àrees que cal avaluar. 

Inclou una entrevista amb profunditat amb la família.

Un cop finalitzada l'avaluació, elaboro un informe on recullo i analitzo tots els resultats i us l'entrego per tal de que, en cas de que la persona avaluada necessiti un diagnòstic, el pugui traslladar a neurologia, neuropsicologia o geriatria. 

GRUP DE SUPORT A CUIDADORES I CUIDADORS NO PROFESSIONALS

El moment en el que reps el diagnòstic de malaltia d'alzheimer o d'una altra malaltia neurodegenerativa d'un familiar o d'una persona estimada, és un moment difícil, de dubtes, de pors,...I genera un gran impacte. La família es converteix en un dels eixos principals i fa que tingueu la necessitat d'estar acompanyats i sentir-vos escoltats.

El grup de suport és un espai per a vosaltres, familiars i cuidadores i cuidadors de persones amb dependència. Amb la finalitat de millorar la vostra qualitat de vida i la de les persones estimades de les que en teniu cura.

L'objectiu és reduir l'impacte negatiu d'aquesta cura que, moltes vegades, podeu experimentar.

Es tracta d'un recurs que promou el suport emocional i la relació entre les persones cuidadores que comparteixen una mateixa problemàtica, generant vincles de recolzament i ajuda mútua.

Us ofereixo estratègies perquè gestioneu favorablement necessitats i conflictes i així eviteu l'esgotament. I, també, us dono la informació necessària sobre la malaltia, creant així el vostre espai psicoeducatiu i de gestió de les emocions.

CUIDA'T PER PODER CUIDAR!

¡Crea tu página web gratis!